Umwelt Kft.

Ajánlatkérés

Válasszon terméket...

* Az e-mail cím megadása kötelező, de kollegáink munkáját megkönnyíti, hogyha telefonos elérhetőséget is megad.

Útépítés

Cégünk szolgáltatási portfóliójába tartozik az útépítés és útjavítás szolgáltatás a hozzá tartozó padka- és csapadékelvezető árkok építésével rendezésével. A hagyományos technológiák mellett a MUMGÉP rendkívül környezetbarát és költséghatékony technológiáját alkalmazzuk. A technológia lényege röviden összefoglalva, hogy a már meglévő útalapok (makadám, köves/sziklás, törmelékkel töltött stb.), kátyús, repedezett útfelületek anyagát a helyszínen, 25-30 cm vastagságban, adott frakcióra (0-60) összezúzva és keverve az úttükörben (helyszínen) újra struktúrálva új útalapot készítünk. Az alap ideális teherbírásának eléréséhez elengedhetetlen feltétel a megfelelő tömörítés. Ebből adódóan a hagyományos útalap készítés technológiájából megtakarítjuk az úttükör készítés felesleges földmunkáit, azok szállítási költségeit, valamint új alaphoz szükséges anyagok (zúzottkő) beszerzését, tükörbe történő szállítását, elterítését, ennek köszönhetően lényegesen gyorsabb és költséghatékonyabb a technológia.

Mumgép technológiával készült út

1 / 3
2 / 3
3 / 3

Földutakra beépítésre kerülő törmelék

Földutakra beépítésre kerülő törmelék
Mumgép kőtörő működés közben
Mumgép technológiával készült út egy év használat után

Hagyományos útépítő szolgáltatásunk


FürgedKevermesMagyardombegyházTabdi csomópont


Pályázati tanácsadás

Ügyfeleink teljeskörű kiszolgálása érdekében pályázati tanácsadást végzünk tapasztalt pályázatíró partnereink közreműködésével. Akár útépítésről, akár gépbeszerzésről van szó, keressenek bennünket bizalommal.

Gép kereskedelem

Cégünk 2010 óta a Kárpát-medencei mezőgazdasági, erdészeti és kommunális gépkereskedelem szereplője. Több, mint 17 magyar és számos külföldi gépgyártó termékpallettáját tudjuk biztosítani ügyfeleink számára.

Solis
Mumgép
Magnus
Komáromigép
NHS
Széchényi terv 2020