Umwelt Kft.

Ajánlatkérés

Válasszon terméket...

* Az e-mail cím megadása kötelező, de kollegáink munkáját megkönnyíti, hogyha telefonos elérhetőséget is megad.

Rönkhasítók nagy teljesítménnyel hosszabb távra! Az oldalunkon található artSteel rönkhasítók kifejezetten ipari felhasználásra fejlesztett munkaeszközök. Azaz a tervezésből és anyaghasználatból adódóan célzottan a munkára lettek kifejlesztve, annak érdekében, hogy hatékonyan, gyorsan és hosszútávon lehessenek szolgálatunkra. A pontos precíz illesztések mellett 5mm acél vázlemezek jellemzik, melyek lézerrel vágva és élhajlítva lettek megmunkálva a masszív, időtálló kivitel érdekében. Kialakításuk során nem csak az ergonómia, hanem a biztonság is fontos szempont volt.
A gyártó a fejlesztések során kifejezetten ügyelt arra, hogy a rönkhasító gépek minél hatékonyabb eszközei lehessenek a munkának. A rönkhasítókhoz az alkatrészellátásunk folyamatos, így  bármilyen eshetőségre gyors megoldással tudunk szolgálni.
A készletünkről elérhető ipari modellek között megtalálja az Ön és gazdasága, erdészete, fatelepe számára alkalmas modellt a kellő aprítási teljesítménnyel. Ha segítségre van szüksége vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, akik készséggel állnak rendelkezésére.

Solis
Mumgép
Magnus
Komáromigép
NHS
Széchényi terv 2020