Umwelt Kft.

Ajánlatkérés

Válasszon terméket...

* Az e-mail cím megadása kötelező, de kollegáink munkáját megkönnyíti, hogyha telefonos elérhetőséget is megad.

Termékleírás

olis traktorok a világon a hatodik legkelendőbb erőgépek ebben a kategóriában. Az N75-ös traktor a közepes kategóriába sorolható, hárompontos kivezetéssel rendelkezik (kat. II).

Műszaki specifikáció

A gépet egy 4105-ös CRDi III B Solis motor hajtja, melynek a teljesítménye 75 Le, hengerűrtalma 4087 cm3, maximális fordulatszáma 2000. Szinkron váltóművel van elláta, 12 előre és 12 hátra sebességgel, differenciál zárral. A dupla kuplungos tengelykapcsolás szerkezet mellett minimum 1,47 km/óra, maximum 33,7 km/óra sebességre képes. A kardántengely 540-es fordulatszámon pörög, a maximális vontatható tömeg 2500 kg. Ezen felül 2500 kg-ot bír megemelni a 2886 kg-os gép, az olajfürdős fék és a szervó kormány pedig biztosítja az egész napos kényelmes működést.

A képek illusztrációk, nem minden esetben felelnek meg a valóságnak. A termék neve eltérhet az árajánlatban kapottól, de műszaki tartalma megegyezik. Az esetleges elírásért felelőséget nem vállalunk. Amennyiben kérdése van vegye fel velünk a kapcsolatot, kollegáink örömmel segítenek Önnek!