Umwelt Kft.

Ajánlatkérés

Válasszon terméket...

* Az e-mail cím megadása kötelező, de kollegáink munkáját megkönnyíti, hogyha telefonos elérhetőséget is megad.

Termékleírás

A Solis traktor mára már hazánkban is töretlen népszerűségnek örvend. Az indai gyártó valódi ár/érték arány bajnokokat hozott létre, melyek egyre elterjedtebbek. Nem meglepő, hiszen a Solis már jelen van a világ majd minden tájékán: amerikai nyugat európai piacokon is. A magyar mezőgazdaságban és kommunális szektorban is kiváló véleménnyel használják a gyártó traktorait. Megbízhatósága mellett nagy előnye az azonnali alkatrészellátás és szerviz hálózat. A Solis traktorok a 20Le-90Le közötti szegmenset fedik le, azon belül viszont mindenre van megfelelő megoldásuk. A kis traktorok mellett szántóföldi és ültetvény traktor modellek érhetőek el. Az indiai gyártó modelljei nem csak megbízhatóak és kényelmesek, hanem valamennyi hazai és európai előírásnak megfelelve maradnak kimagasló ár érték aránnyal a gazdák kedvencei. Nézzen szét oldalunkon és kérdés esetén keresse kollegainkat, akik készséggel állnak rendelkezésre.

Műszaki specifikáció

A gépet egy 4 hengeres CRDi turbó motor hajtja, melynek a teljesítménye 90 Le, hengerűrtalma 4087 cm3, maximális fordulatszáma 2200. Szinkron váltóművel van elláta, 12 előre és 12 hátra sebességgel, differenciál zárral. A dupla kuplungos tengelykapcsolás szerkezet mellett minimum 1,47 km/óra, maximum 33,7 km/óra sebességre képes. A kardántengely 540-es fordulatszámon pörög, a maximális vontatható tömeg 2500 kg. Ezen felül 2500 kg-ot bír megemelni a 3470 kg-os gép, az olajfürdős fék és a szervó kormány pedig biztosítja az egész napos kényelmes működést.

A képek illusztrációk, nem minden esetben felelnek meg a valóságnak. A termék neve eltérhet az árajánlatban kapottól, de műszaki tartalma megegyezik. Az esetleges elírásért felelőséget nem vállalunk. Amennyiben kérdése van vegye fel velünk a kapcsolatot, kollegáink örömmel segítenek Önnek!

Széchényi terv 2020