Umwelt Kft.

Ajánlatkérés

Válasszon terméket...

* Az e-mail cím megadása kötelező, de kollegáink munkáját megkönnyíti, hogyha telefonos elérhetőséget is megad.

Termékleírás

A KMF függesztett ágyekék alkalmasak laza, középkötött, és kötött-köves talajok középmély, valamint mélyszántására. A kormánylemezek osztottak, így a gyorsan kopó előrészek cserélhetők. Az ekék túlterhelés elleni biztosítása nyírócsapos. Az ekék hántó (beforgató) lemezei, illetve a kormánylemez toldatai biztosítják a jó aláforgatást. Az utolsó eketest elé rugós biztosítású tárcsás csoroszlya szerelhető. A szántási mélység beállítására fémből készült mélységhatároló-kerék szolgál.

Műszaki specifikáció

Eketestenkénti fogásszélesség 350 mm ; Szélesség 1500 mm ; Hosszúság 2050 mm ; Magasság 1350 mm ; Munkasebesség 5 - 9 km/h ; Munkamélység 200 - 280 mm ; Gerendely 750 mm ; Eketestek osztása 900 mm ; Tömeg 320 kg ; Szükséges traktor teljesítmény (min.) 35 (50) kW (LE).

A képek illusztrációk, nem minden esetben felelnek meg a valóságnak. A termék neve eltérhet az árajánlatban kapottól, de műszaki tartalma megegyezik. Az esetleges elírásért felelőséget nem vállalunk. Amennyiben kérdése van vegye fel velünk a kapcsolatot, kollegáink örömmel segítenek Önnek!