Umwelt Kft.

Ajánlatkérés

Válasszon terméket...

* Az e-mail cím megadása kötelező, de kollegáink munkáját megkönnyíti, hogyha telefonos elérhetőséget is megad.

Termékleírás

3, 4, 6, 8, 12 soros kivitelben készülnek kultivátoraink. Kapák típusa: rugóskapás vagy merevszárú kapás. Merevkapás változat esetében a töltögető lapokat GRÁTISZ adjuk a géphez. 3 és 4 soros kivitel fix vázas, 6 és 8 soros kivitel hidraulikusan csukható, 12 soros kivitel hosszirányban vontatható. Kocsik csuklópontjai perselyezettek, zsírozhatók, valamint az utánhúzás lehetősége biztosítja a hosszútávú pontos munkát. Kiskerekek elasztikus öntisztuló gumikerekek, golyós csapágyazással.

Műszaki specifikáció

Művelt sorok száma: 4 Munkaszélesség (m): 3,1 Szállítási szélesség (m): 3,3 Erőgépigény (LE): 45 Súly (kg): 530 Kivitel: Fix vázas Kapák típusa: Olasz Bianchi edzett-hőkezelt rugóskapák vagy merevkapás változat, melyhez adjuk a töltögető lapokat is

A képek illusztrációk, nem minden esetben felelnek meg a valóságnak. A termék neve eltérhet az árajánlatban kapottól, de műszaki tartalma megegyezik. Az esetleges elírásért felelőséget nem vállalunk. Amennyiben kérdése van vegye fel velünk a kapcsolatot, kollegáink örömmel segítenek Önnek!

Széchényi terv 2020