Umwelt Kft.

Ajánlatkérés

Válasszon terméket...

* Az e-mail cím megadása kötelező, de kollegáink munkáját megkönnyíti, hogyha telefonos elérhetőséget is megad.

Termékleírás

Megbízható erős vázszerkezete 180x120-as keresztmetszettel. A nagy tömege miatt, a tárcsa a legnagyobb szárazságban is kiválóan használható. Egyszerű beállíthatóság. Tárcslapok átmérője: Ø660 mm Takarólapok átmérője: Ø560 mm Csak minőségi tárcsalapokkal szerelt. Tárcsatengelyek 40 mm-es négyzettengely vagy Ø54 mm-es kerek acéltengelyből készülhetnek. Csapágyrendszere víz és pormentes tömítéssel garantálja a csapágyak hosszú élettartamát. Távtartók öntvényől vagy igény szerint acélból készülnek. Hosszuk: 247 mm Az edzett acél sárkaparók, rezgő sárkaparó lapokkal szereltek. A sárkaparó szárak 60x12 szintén edzett acélból készülnek. A rögzítőcsavarok feoldását követően, a tagok munkaszöge orsóval állítható. Vonószerkezete kétoldalt rugóztatott. A vonórúd fokozatmentesen állítható orsóval vagy munkahengerrel. Kérés szerint vonócsapos vagy vonótengelyes vontathatás kialakítás. Megbízható 100-as hengerátmérőjű kerék kiemelő munkahenger. A munkahenger bakos mélységállításának köszönhetően, figyelmetlenség esetén sem lehet kárt tenni a gépben. Széles minimum 400 mm széles kerékkel szerelt, így a lazább talajokon is jól tartja a mélységet. A kerék terhelhetősége egyenként 3,0 tonnától 4,5 tonnáig terjed. Gépeinket homokszórással készítjük elő és kétkomponensű festékkel festjük.

Műszaki specifikáció

Erőgépigény: 120 LE Lapok száma: 2×13 db munka-szélesség: 300 cm Szálítási szélesség rögtörő nélkül: 300 cm Szálítási szélesség rögtörővel: 325 cm Tömeg rögtörő nélkül: 2250 kg Tömeg rögtörővel: 2730 kg

A képek illusztrációk, nem minden esetben felelnek meg a valóságnak. A termék neve eltérhet az árajánlatban kapottól, de műszaki tartalma megegyezik. Az esetleges elírásért felelőséget nem vállalunk. Amennyiben kérdése van vegye fel velünk a kapcsolatot, kollegáink örömmel segítenek Önnek!

Széchényi terv 2020