Umwelt Kft.

Ajánlatkérés

Válasszon terméket...

* Az e-mail cím megadása kötelező, de kollegáink munkáját megkönnyíti, hogyha telefonos elérhetőséget is megad.

Termékleírás

A főváz zártszelvényszerkezete és a tárcsatag szerkezete robusztus, vastagfalú anyagból épül fel. A nagy tömege miatt, a tárcsa a legnagyobb szárazságban is kiválóan használható. Egyszerű beállíthatóság. Levelek átmérője: Triton középnehéz tárcsa: Ø560 mm, a takarólapok Ø460 mm Triton nehéz tárcsa: Ø660 mm, a takarólapok Ø560 mm Csak minőségi tárcsalapokkal felszerelt! Tárcsatengelyek választhatók; 40 mm-es négyzettengelyből vagy Ø54 mm-es kerek acéltengelyből. Csapágyrendszere víz és pormentes tömítéssel, garantálja a csapágyak hosszú élettartamát. A távtartók öntvényből vagy kérésre acélból készülhetnek. Távtartók hossza: 220 vagy 247 mm Edzett acél sárkaparók, rezgő sárkaparó lapokkal felszerelve. Sárkaparó szárak 60x12 edzett acélból. A rögzítőcsavarok feloldását követően, a tagok mukaszöge orsóval állítható. Vonószerkezete kétoldalt rugóztatott. Vonórúd fokozatmentesen állítható orsóval vagy munkahengerrel. Kérés szerint vonócsapon vagy vonótengelyen vontatható. Megbízható 100-as hengerátmérőjű kerék kiemelő munkahenger. Munkahenger bakos mélységállításnak köszönhetően, figyelmetlenség esetén sem lehet kárt tenni a gépben. Széles minimum 400 mm széles kerékkel szerelt, így a lazább talajokon is jól tarja a mélységet. A kerék terhelhetősége egyenként 4 tonnától 5,5 tonnáig terjed. Gépeinket homokszórással előkészítjük és kétkomponensű festékkel festjük.

Műszaki specifikáció

Erőgépigény: 140 Le Tárcsalap átmérő: 560 mm Munkaszélesség: 430 cm Távtartó szélesség: 220 mm Lapok száma: 2×20 db Szállítási szélesség: 270 cm Kerék typus: 400/60 Tömeg: 3.200 kg

A képek illusztrációk, nem minden esetben felelnek meg a valóságnak. A termék neve eltérhet az árajánlatban kapottól, de műszaki tartalma megegyezik. Az esetleges elírásért felelőséget nem vállalunk. Amennyiben kérdése van vegye fel velünk a kapcsolatot, kollegáink örömmel segítenek Önnek!

Széchényi terv 2020