Umwelt Kft.

Ajánlatkérés

Válasszon terméket...

* Az e-mail cím megadása kötelező, de kollegáink munkáját megkönnyíti, hogyha telefonos elérhetőséget is megad.

Ágaprítók széles palettáját érheti el cégünk választékából, különböző méretben és különböző teljesítménnyel. Termékeink között úgy megtalálja erdészete, mint gazdaságára számára megfelelő professzionális ágaprító gépet, mely kifejezetten a magasfokú igénybevétel és ipari felhasználás érdekében készült. Több késes kivitelben, masszív acél szerkezettel készítve, annak érdekében, hogy minőségi munkát végezhessenek hosszú távon keresztül. Azon felül, hogy időtálló masszív kivitelek különös figyelmet fordítottunk rá, hogy csak biztonságos modellek kerülhessenek kínálatunkba. 

Ágaprítók – ipari felhasználásra

Olyan ismert márkák gépeit forgalmazzuk, mint a hazai ARTSTEEL és a közismert NHS nagyteljesítményű erdészeti ágaprítói. Minőségi erőteljes szerkezettel és tartós késekkel szerelt gépeket kínálunk, melyeket hosszútávon használhat! Az általunk forgalmazott termékekhez folyamatos alkatrészellátás és komoly szervízháttér megoldott. Így nem kell attól tartania, hogy vállalata, gazdaság aránytalanul hosszú ideig nélkülözze az ágaprító gépét.

Vegye fel kapcsolatot kollégáinkkal és rendelje meg az ágaprítók közül az Ön számára legjobbat készletünkről, vagy kérje szakértőink segítségét elérhetőségeink bármelyikén.

Solis
Mumgép
Magnus
Komáromigép
NHS
Széchényi terv 2020