Umwelt Kft.

Ajánlatkérés

Válasszon terméket...

* Az e-mail cím megadása kötelező, de kollegáink munkáját megkönnyíti, hogyha telefonos elérhetőséget is megad.

A gruber nélkülözhetetlen mindenes eszköze a gazdaságoknak, mely a talajt keveri, bordás felületképző hatásával csökkenti a csapadék megfolyásának lehetőségét, így az egyenletes felszívódás miatt manapság szinte nélkülözhetetlen eszköz mind a tavaszi, mind az őszi szántóföldi munkálatok során. A talajelőkészítés és magágykészítés mellett egyes típusok akár tarlóhántásra is alkalmasak.
A gruberek szerkezeti kialakításából adódóan sokrétűen látnak el feladatokat, de a hagyományos talajművelésben nélkülözhetetlenek. A termékeink között megtalálhatóak a legjobb hazai fejlesztésű modellek, illetve olyan bevált típusok, melyek hosszútávon szolgálják majd gazdaságát. A tartós váz mellett olyan előnyökkel járó kultivátorokat kínálunk, melyek opcionálisan adapterekkel a trágyázásban is segítségére lesznek. A modellek között hidraulikusan és kézzel csukható típusok is megtalálhatóak.
A több típus között válaszhat méret és vonóerő igény szerint is, így a több kivitelben mindenki megtalálja a maga és gazdasága számára tökéletes típust.
A gruberekkel kapcsolatos további kérdése, kérése esetén keresse fel kollegáinkat, aki készséggel állnak rendelkezésére.

Solis
Mumgép
Magnus
Komáromigép
NHS
Széchényi terv 2020