Umwelt Kft.

Ajánlatkérés

Válasszon terméket...

* Az e-mail cím megadása kötelező, de kollegáink munkáját megkönnyíti, hogyha telefonos elérhetőséget is megad.

Termékleírás

3, 4, 6 soros kivitelben készülnek 300kg műtrágya adapterrel szerelt kultivátoraink. Kapák típusa: rugóskapás vagy merevszárú kapás. Merevkapás változat esetében a töltögető lapokat GRÁTISZ adjuk a géphez. 3 és 4 soros kivitel fix vázas, 6 soros kivitel hidraulikusan csukható. Kocsik csuklópontjai perselyezettek, zsírozhatók, valamint az utánhúzás lehetősége biztosítja a hosszútávú pontos munkát. Kiskerekek elasztikus öntisztuló gumikerekek, golyós csapágyazással. Olasz Gaspardo gyártmányú, mini-max típusú adagoló rendszer. Talajról kapja a meghajtást, csillag keréken keresztül, ezáltal biztosítva a sebességarányos kijuttatást. Műtrágya kijuttatható mennyiség 40 – 240 kg/ha.

Műszaki specifikáció

Művelt sorok száma: 3 Munkaszélesség (m): 2,3 Szállítási szélesség (m): 2,3 Erőgépigény (LE): 45 Súly (kg): 440 Kivitel: fix vázas Kapák típusa: Olasz Bianchi edzett-hőkezelt rugóskapák vagy merevkapás változat, melyhez adjuk a töltögető lapokat is

A képek illusztrációk, nem minden esetben felelnek meg a valóságnak. A termék neve eltérhet az árajánlatban kapottól, de műszaki tartalma megegyezik. Az esetleges elírásért felelőséget nem vállalunk. Amennyiben kérdése van vegye fel velünk a kapcsolatot, kollegáink örömmel segítenek Önnek!

Széchényi terv 2020